Támogatás

A támogatás módjai:

Pénzbeli adomány

Tárgyi eszköz adományozása

Önkéntes tevékenység

Szakmai gyakorlat biztosítása

 

Amennyiben pénzbeli adománnyal kívánja támogatni a tehetségsegítés ügyét, azt az alábbi számlaszámon keresztül teheti meg:

 Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége
11705008-29902695
Az utalásnál a megjegyzés rovatba kérjük, minden esetben írja oda, hogy „Tehetségbarát”!
 
Dönthet arról, hogy hozzájárulását célzottan valamelyik támogatást igénylő fiatalnak illetve közösségnek szenteli, vagy a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségére bízza támogatása felhasználását. Célzott támogatásra 100.000 Ft fölötti adomány esetében van lehetőség, ilyen szándék esetén a számlára utalást megelőzően kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
 
A fel nem címkézett támogatások felhasználásáról a TehetségBarát Értesítőinkből tájékozódhat, míg felcímkézett támogatásainak felhasználásáról személyre szólóan, e-mailben, vagy postai úton is értesítjük.
 
Ha tárgyi eszközökkel tud hozzájárulni a tehetséges gyerekek, fiatalok kibontakozásához, ezt is megteheti. Célzott felajánlás esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
 
Amennyiben önkéntes tevékenységgel kíván hozzájárulni közös céljainkhoz, kérjük, jelezze nekünk, hogy milyen módon tud segíteni.
 
Egy tehetséges fiatal karrierjének komoly katalizátora lehet, ha tudását színvonalas gyakorlati helyen teheti produktívvá. Mindemellett az Ön intézményének, cégének is nyereség lehet megismerni egy kiváló képességű fiatalt, és a szervezet keretein belül megismertetni vele a szakmai gyakorlati részleteit.
Amennyiben gyakorlati hely biztosításával kíván hozzájárulni a hazai tehetségsegítéshez, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
 
Személyi jövedelemadója 1(+1) százaléka is komoly segítséget jelent a tehetséges gyerekek, fiatalok számára! A MATEHETSZ kezdeményezésére megvalósult Magyar Géniusz Kiemelt Projekt (TÁMOP 3.4.4/A) keretében rengeteg rendezvény, képzés zajlott le és rengeteg tehetségsegítő program vette kezdetét országszerte. Ezen kezdeményezések hosszú távú fenntarthatóságához elengedhetetlen az Ön támogatása is!
A személyi jövedelemadó 1(+1) százalékának felajánlásáról bővebben itt olvashat!
 

 

Címkék: Támogatás módjai


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Nemzeti Tehetség Program Új Széchenyi Terv Aegon