A felnőttképzési intézményről

A Közép-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ 2009. november 12-én a 01044-2009 számon nyilvántartásba vette a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségét mint regisztrált felnőttképző intézményt.

Intézmény-akkreditációs lajstromszám: AL-2183

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége, mint felnőttképző intézmény, feladatul 64 db 5-25 órás, valamint 23 db 30 órás akkreditált tehetségsegítő képzési program kifejlesztését, szakértői bizottság általi értékelését és jóváhagyását vállalta a Magyar géniusz Programban. A képzési programok megírására szakmájukban elismert, több éves, avagy évtizedes gyakorlattal bíró programíró kollégákat kértünk fel, akik egyben a képzési programok első számú oktatói is.

A Magyar Géniusz Integrált Tehetségsegítő Program büszkén hirdeti, hogy a 2010 - 2011. években 750 csoportot és majdnem 14.000 főt képzett tehetség témában a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége felnőttképző intézmény akkreditált képzési programjain. 

A Magyar Géniusz Program során kifejlesztett Felnőttképzési Akkreditáló Testület által akkreditált képzési programok (FAT) és Pedagógus Akkreditáló Testület által akkreditált képzési programok (PAT) megtekinthetőek a FAT-akkreditált képzések és PAT-akkreditált képzések menüpontban..

További információt a kepzes@tehetsegpont.hu e-mail címen és a +36-1-786-2999-es budapesti telefonszámon kaphat.


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Nemzeti Tehetség Program Új Széchenyi Terv Aegon