Csatlakozás a TehetségBarátok Köréhez

Kijelentem, hogy csatlakozni kívánok a TehetségBarátok Köréhez, melynek célja a tehetségbarát társadalom erősítése és a tehetséges magyar fiatalok segítése. Hozzájárulok, hogy a TehetségBarátok Körét koordináló Magyar Géniusz Program TehetségBarát Értesítőben tájékoztasson a közösséget illető aktuális hírekről (támogatást igénylő Tehetségekről, rendezvényekről, és egyéb aktualitásokról).

Tudomásul veszem, hogy a tagságnak nincs díja, és a belépés semmilyen fizetési kötelezettséget nem ró rám. Kijelentem ugyanakkor, hogy a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségén keresztül lehetőségeimhez szabott módon és mértékben támogatni szándékozom a TehetségBarátok Körének céljait. Ennek formája lehet pénzbeli támogatás, személyi jövedelemadóm 1 (+1) százalékának felajánlása, tárgyi eszköz támogatás, önkéntes munka vagy gyakorlati hely biztosítása tehetséges fiatalok számára.

Kijelentem továbbá, hogy elfogadom a Küldetésben foglaltakat, és döntéseimmel, tetteimmel hozzájárulok ahhoz, hogy az a helyi közösség, ahol élek és dolgozom mindinkább támogató bázisa lehessen az egyéni képességek kibontakoztatásának, a kölcsönös megbecsülésen és kooperáción alapuló munka- és életszemléletnek.

Levelezési cím

Amennyiben tudja, hogy várhatóan milyen formában kívánja támogatni céljainkat, kérjük, jelezze. Ez segít bennünket az Önnek szóló TehetségBarát Értesítő összeállításába.

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Nemzeti Tehetség Program Új Széchenyi Terv Aegon