Becsületablak

Kedves Tehetségsegítő Barátunk!

A tehetség kibontakozásának a segítése önzetlen, bizalmon alapuló munkát feltételez. Ez ad olyan példát, amely tudatosítja a tehetséges fiatalokban azt, hogy felelősséggel tartoznak azért, hogy a kapott segítséggel jól sáfárkodjanak, és azért is, hogy a megszerzett képességeiket, tudásukat később továbbadják. A folyamatosan hiteles munkával kivívott bizalom nyitja meg az utat a tehetségbarát társadalom kialakulása felé is. Ennek a hitelességnek a megteremtését szolgája a MATEHETSZ (Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége) által elfogadott, és a Szövetség tagszervezetei által betartott Etikai Kódex is, amely a MATEHETSZ honlapján olvasható.

Különösen fontos a bizalom kivívása akkor, amikor a társadalom, az adófizető polgárok által a tehetséggondozás ügyére fordított pénzek helyes elköltéséről van szó. Ezért hoztuk létre ezt a weboldalt, amely a MATEHETSZ gazdálkodásának és a Magyar Géniusz Programban rendelkezésre álló pénzeszközök elköltésének átláthatóságát kívánja segíteni.

A Magyar Géniusz Programmal kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon bizalommal a Projektiroda munkatársaihoz az info@tehetségpont.hu központi e-mail címen vagy közvetlenül is, a munkatársakat bemutató oldalon föltüntetett címeken.

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége és a Magyar Géniusz Program munkatársai nevében:

Csermely Péter, elnök és
Bajor Péter, projektmenedzser 

 

 


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Nemzeti Tehetség Program Új Széchenyi Terv Aegon